Doorlopende Reisverzekering

U gaat regelmatig op reis. Zomervakantie, wintersport, even een stedentripje tussendoor. Heerlijk! Als u nu de Doorlopende Reisverzekering van ELVIA afsluit, kunt u hier lekker mee doorgaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren. Makkelijk, zeker en financieel voordelig!

De Doorlopende Reisverzekering van ELVIA is een complete verzekering. De totaalverzekering is geschikt voor liefhebbers van wintersport én zonvakanties. Maar u kunt de verzekering volledig aanpassen aan uw eigen wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor uitsluitend zonvakanties dan kunt u de ELVIA Doorlopende Reisverzekering afsluiten met 20% premiekorting!Wanneer u bij uw ELVIA Doorlopende Reisverzekering ook een Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering afsluit, slaat u twee vliegen in één klap. Hiermee krijgt u bij afbreking van uw vakantie (ten gevolge van een verzekerd ongeval) de volledige reissom terug. Zelfs tot op de voorlaatste dag van uw vakantie.

Ook financieel gezien zijn de Doorlopende Reisverzekering en de Doorlopende Annuleringsverzekering aantrekkelijk. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de ELVIA Doorlopende Reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende Reisverzekering die telkens per vakantie wordt afgesloten. Bent u alleenstaand, dan bent u al bij 12 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering van ELVIA. Dit scheelt al gauw tientallen euro´s per jaar.

Verzekering afsluiten