Globetrotter Reisverzekering

Een tijdje backpacken na de studie? Een welverdiende sabbatical na jaren hard werken? Een stage of studie in het buitenland? Het kan allemaal met de Globetrotter Reisverzekering!

De Globetrotter Reisverzekering biedt de zekerheid tijdens de reis die nodig is: Reisbagage, Medische Kosten (optioneel), S.O.S.-Kosten, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand, het is allemaal goed verzekerd!

De Globetrotter Reisverzekering is geschikt voor iedereen die langer dan drie maanden naar het buitenland gaat. Er zijn twee verschillende geldigheidsgebieden: Europa en Wereld. De premie is afhankelijk van de gekozen dekking en bevat standaard een dekking voor wintersport en duiken. De maximale duur van de verzekering is 24 maanden.

Om optimaal van de reis te kunnen genieten is het belangrijk gezond te zijn en te blijven. ELVIA doet er alles aan om hierbij te helpen. De reiziger kan via ELVIA een gratis persoonlijk inentingsadvies krijgen en we kunnen vertellen waar de benodigde inentingen te verkrijgen zijn. Ook kan de reiziger tijdens de reis on line of telefonisch advies inwinnen van een Nederlandse arts, bijvoorbeeld als er twijfels bestaan over de noodzaak van een doktersbezoek. Of als er behoefte bestaat om het medicijn te checken dat door de plaatselijke dorpsarts is voorgeschreven.

Mocht de reiziger tijdens de reis besluiten langer te blijven dan kan tijdens de reis eenvoudig on line de polis verlengd worden en met het melden van eventuele schade hoeft niet gewacht te worden totdat de reiziger weer is teruggekeerd.

Verzekering afsluiten