Kortlopende Reisverzekering

Eindelijk even bijkomen, lekker uitrusten tijdens een welverdiende vakantie. Aan de rand van het zwembad liggen, leuke oude stadjes bekijken, een jeepsafari door het binnenland, of juist de lange latten onderbinden en van de witte sneeuwhellingen afdalen.

Vakantie is belangrijk, alles moet soepel verlopen om er optimaal van te kunnen genieten. U regelt het dus zorgvuldig: vertrektijd, route, overnachtingen, zelfs voor de plantjes thuis wordt gezorgd. En toch bent u nog niet helemaal gerust.

We weten precies wat u bedoelt. Hoe goed u alles ook regelt, er kan altijd iets gebeuren waardoor u bijvoorbeeld eerder terug moet komen dan verwacht. U kunt ziek worden, er kan een ongeluk gebeuren of uw spullen kunnen gestolen worden. Dan is er de ELVIA Kortlopende Reisverzekering. ELVIA heeft de kennis en ervaring om u alert en efficiënt ter zijde te staan.

Gaat u niet regelmatig op vakantie, dan is de ELVIA Kortlopende Reisverzekering voor u de juiste keuze. Wanneer u vaker op vakantie gaat, dan raden wij u de ELVIA Doorlopende Reisverzekering aan.

Verzekering afsluiten